Wie zijn wij?


Onze Missie

Ons doel is om moeders (en andere geïnteresseerden) te verbinden met elkaar. Kennis delen, informatie uitwisselen, opvoedvraagstukken bespreekbaar maken, hulpverlening laagdrempeliger aanbieden. MamaCafé Boxmeer gaat er daarbij vanuit dat iedere moeder een expert is. Soms voel je je misschien onzeker, maar je doet het; jij voedt je kinderen op naar jouw eigen inzicht en intuïtie. En met jouw ervaringen kun je andere moeders helpen, of andere moeders ondersteunen jou.

Door zorgverleners en professionals worden gratis workshops en lezingen verzorgd rondom voeding, opvoeding, verzorging en andere gerelateerde onderwerpen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een deskundige. Het Mamacafé biedt op die manier een klankbord voor ouders en er ontstaat een netwerk om op terug te vallen als dat nodig is.

Doe mee!

We draaien er niet omheen; het succes van ons MamaCafé staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Sterker nog…onze organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers!
We zijn nog op zoek naar een supergezellig type dat ons team wil komen versterken.
Jolanda Elbers, oprichtster/gastvrouw.

Ik ben professioneel masseuse en ben sinds 2016 met mijn praktijk (Touchlife Massagepraktijk) gevestigd in Boxmeer. Mijn massageruimte is te vinden in het pand van "Zorg Boxmeer". Ik geef al vele jaren met plezier diverse ontspannings-, en sportmassages. Ik ben gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages en het doceren van babymassage cursussen. Kijk voor het precieze aanbod eens op mijn site! Door mijn werk kom ik dus veel met aanstaande en jonge ouders in aanraking maar ook met verschillende professionals (Verloskundige Praktijk, Fysiotherapeuten etc.). Van allemaal hoorde ik regelmatig dat zij een MamaCafé in Boxmeer een fijne, laagdrempelige ontmoetingsplek zouden vinden. Ik kende het principe van een MamaCafé al langer vanuit Wijchen (waar ik vandaan kom) en vanuit Mill (waar ik ooit het thema Babymassage toegelicht heb). In Boxmeer ontbrak zo'n ontmoetingsplek nog. Vandaar mijn initiatief. Ik hoop op druk bezochte bijeenkomsten en zie je graag snel in het MamaCafé waar ik samen met Welkom Kraamzorg je vragen beantwoordt.
Welkom Kraamzorg

Het uitgangspunt van Welkom is om jullie de beste zorg te bieden en een onvergetelijke kraamtijd te geven.
Welkom werd direct enthousiast bij het horen van het initiatief van Jolanda om een MamaCafé te starten want in Boxmeer kennen we deze vorm van elkaar ontmoeten nog niet. Welkom Kraamzorg kwam tot de conclusie dat wij graag bij de bijeenkomsten aanwezig willen zijn. Mochten jullie tijdens een van de bijeenkomsten van het MamaCafé vragen hebben dan staan wij jullie graag te woord!
Meer weten? Bel met Jolanda Elbers06-22197360