MamaCafé Boxmeer

Het Mamacafé Boxmeer verbindt, inspireert en informeert

De bijeenkomsten zijn iedere 1e vrijdag van de maand

Inloop vanaf 9.30 uur. Start onderwerp 10.00 uur. Eindtijd is 11.30 uur

In de Bibliotheek van Boxmeer, de Raetsingel 1, - in de Weijer -

Meer (aanstaande) ouders ontmoeten? Op zoek naar speelkameraadjes voor je kindje(s)? Wellicht is het MamaCafé Boxmeer dan wat voor jou!

Het MamaCafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek bedoeld voor (aanstaande) mama’s met hun kindjes (0-4) uit de regio Boxmeer en omgeving. Anders dan de naam doet vermoeden zijn ook papa’s, oma’s en opa’s, oppas en andere geïnteresseerden uiteraard van harte welkom! Tijdens het MamaCafé is er gelegenheid om in een ongedwongen sfeer met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.
Het MamaCafé biedt een klankbord voor ouders bij de opvoeding en verzorging van kinderen. Dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Er zijn overigens ook altijd deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden. Per keer komt er een gastspreker een interessant onderwerp toelichten over baby’s, peuters, moeders of hieraan gerelateerde onderwerpen.
Voor de kinderen biedt het MamaCafé Boxmeer een speelplek, waarbij er regelmatig extra activiteiten worden georganiseerd zoals knutselen of voorlezen (onder toezicht). Voor de volwassenen is het MamaCafé Boxmeer een ontmoetingsplek.

Voel je vrij en loop binnen?

Voel je vrij om eens binnen te lopen bij een ochtend van het MamaCafé in Boxmeer! Iedere 1e vrijdag van de maand.
De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig!
Op locatie is speelgoed aanwezig en is er een plek om je kindje(s) te verschonen.

Gezelligheid en delen van kennis

Naast gezelligheid deelt het MamaCafé Boxmeer ook kennis. Zo zijn er vaak relevante professionals aanwezig tijdens de bijeenkomsten voor een korte presentatie of workshop rondom de thema’s opvoeding en ouderschap. Aanmelden voor MamaCafé ochtenden is overigens niet nodig, tenzij dat specifiek in de agenda staat vermeld. Kijk in onze agenda voor aanvullende informatie.

Tijdens activiteiten van het MamaCafé Boxmeer ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders. Het MamaCafé Boxmeer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken of beschadigingen. Zie hiervoor ook onze huisregels en disclaimer.

Meer weten? Bel met Jolanda Elbers 06-22197360